Zaupnost podatkov in izjava o zasebnosti

/Zaupnost podatkov in izjava o zasebnosti
Zaupnost podatkov in izjava o zasebnosti 2017-02-06T14:59:59+00:00

Zaupnost podatkov in izjava o zasebnosti

ZAUPNOST PODATKOV IN IZJAVA ZASEBNOSTI

Izjava o zaupnosti podatkov se nanaša na zaupnost vseh podatkov, ki so na spletnem portalu www.gremojadrat.com in so z uporabo tega portala pridobljeni in shranjeni v bazah podatkov spletnega portala www.gremojadrat.com in gospodarske družbe BlackBird Group Ltd.

Gospodarska družba BlackBird Group Ltd. ponuja storitve prek spletnega portala in pristopa izključno zato, da bi popolnoma zaščitila zasebnost strank in obiskovalcev.

Z dostopom oziroma uporabo spletne strani nepreklicno potrjujete, da ste prebrali, razumeli in da se strinjate z vsemi zahtevami o zaupnosti podatkov.

BlackBird Group Ltd. si pridržuje pravico kadar koli spremeniti to izjavo, s tem da začnejo spremembe veljati z objavo na spletni strani www.gremojadrat.com. Vsak uporabnik je dolžan redno spremljati in preučevati to izjavo, zato da je seznanjen z njeno vsebino. Šteje se, da je s samim dostopom na www.gremojadrat.com seznanjen s trenutno veljavno izjavo o zaupnosti podatkov.

Podatki, pridobljeni z uporabo te spletne strani, se delijo na osebne in neosebne.

Osebni podatki se nanašajo izključno na posameznega uporabnika. Ko se oseba, fizična ali pravna, vključi v aktivnosti prek spletnih strani www.gremojadrat.com, želimo informacije, kot so ime in priimek/naziv podjetja, naslov, osebna identifikacijska številka, e-naslov, telefonska številka in podobno, odvisno od vrst opcij, ki jih želite uporabljati na spletni strani www.gremojadrat.com.

Osebne informacije uporabljamo izključno zato, da se z realizacijo sklenitve pogodbe med uporabnikom in čartersko družbo izboljša delo s spletnimi stranmi, zagotovi izvedba administrativnih nalog in vzpostavi stik z vami, izboljša naše oglaševanje in marketinški rezultati. BlackBird Group Ltd. si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku posreduje vaše osebne podatke vašemu pogodbenemu partnerju, s katerim ste sklenili pogodbo o namestitvi gostov na plovilu. BlackBird Group Ltd. si pridržuje pravico, da v vsakem trenutku posreduje vaše osebne podatke pristojnim državnim ustanovam zaradi izvajanja veljavne zakonodaje.

Neosebne informacije so informacije, ki ne identificirajo posameznega končnega uporabnika. Take vrste informacij lahko vključujejo postavke, kot so Uniform Resource Locator (URL) spletne strani, ki ste jo obiskali, preden ste obiskali našo spletno stran, URL spletne strani, ki ste jo obiskali potem, ko ste zapustili našo spletno stran, vrsto brskalnika in svoj Internet Protocol (IP) naslov.

Zaradi narave spleta, spletnega poslovanja in vedno hitrejšega napredka tehnologije BlackBird Group Ltd. ne more zagotavljati popolne in stalne zaščite katere koli informacije, prenesene na spletno stran www.gremojadrat.com ali z nje, zato nismo in ne moremo biti odgovorni za kakršna koli škodljiva dejanja katere koli tretje osebe, ki take informacije nepooblaščeno prejme in/ali uporabi in/ali nepooblaščeno odtuji. Ta izjava se nanaša samo na uporabo informacij, ki jih pridobivamo od vas kot uporabnikov spletne strani www.gremojadrat.com.

Prosimo, da vedno, če se pojavijo kakršni koli dvomi ali vprašanja v zvezi z zaupnostjo podatkov ali če želite spremeniti ali posodobiti podatke, pošljete elektronsko pošto s potrebnimi informacijami na naš uradni e-naslov.

Piškotki (Cookies)

www.gremojadrat.com uporablja piškotke, v katerih se shranjujejo informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotek

– Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.gremojadrat.com.

– Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.gremojadrat.com in drugih spletnih strani.

– Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci je med drugim tudi Google Adsense. Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, prikazane na www.gremojadrat.com, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

Stran nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje. Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev.

Avtor spletne strani gremojadrat.com prav tako ne more vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne more vplivati na njihovo politiko zasebnosti. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil

Poišči svoj čoln online

Poiščite svoj čoln na Hrvaškem v našem online sistemu. Razpoložljivost čolnov v realnem času s slikami, podatki, cenami in popusti. Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti in luksuzne jahte na voljo za najem na Hrvaškem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.

Last minute najem čolnov na Hrvaškem

Poiščite svoj last minute čoln na Hrvaškem . Ekskluzivne ponudbe z najboljšimi cenami za katamarane, jadrnice, motorne čolne, gulete in luksuzne jahte za najem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev