Vrste posadke pri najemu plovil na Hrvaškem

/Vrste posadke pri najemu plovil na Hrvaškem
Vrste posadke pri najemu plovil na Hrvaškem 2017-02-06T14:59:19+00:00

Vrste posadke pri najemu plovil na Hrvaškem

Različne vrste posadke na plovilih na Hrvaškem

Ko ste na morju, imate na krovu vsi določeno odgovornost in zadolžitve. Uspešno jadranje je v veliki meri odvisno od tega, kako usklajena in organizirana je posadka. Ko ste najeli plovilo ne pozabite, da ste tudi vi član posadke, in ne samo pasivni opazovalec.

Glede na vaše izkušnje in želje, vam nudimo, da si pri najemu plovila, najamete tudi skiperja in ostale člane posadke.

Koliko članov posadke boste najeli ni odvisno samo od vaših želja, ampak tudi od velikosti čolna. Pri velikih in luksuznih jahtah je v najem že všteta cela posadka, medtem ko na manjših čolnih gostje običjno najamejo skiperja in kuharja/hosteso.

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil

Poišči svoj čoln online

Poiščite svoj čoln na Hrvaškem v našem online sistemu. Razpoložljivost čolnov v realnem času s slikami, podatki, cenami in popusti. Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti in luksuzne jahte na voljo za najem na Hrvaškem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.

Last minute najem čolnov na Hrvaškem

Poiščite svoj last minute čoln na Hrvaškem . Ekskluzivne ponudbe z najboljšimi cenami za katamarane, jadrnice, motorne čolne, gulete in luksuzne jahte za najem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.