Vrste plovil za najem na Hrvaškem

/Vrste plovil za najem na Hrvaškem
Vrste plovil za najem na Hrvaškem 2017-02-06T15:04:08+00:00

Vrste plovil za najem na Hrvaškem

Katamarani, Jadrnice, Motorni čolni, Guleti in Luksuzne jahte, ki so na voljo za najem na Hrvaškem

Katamarani

ugoden-najem-katamarana-najem-jadrnice-najem-motornih-colnov-najem-guletov-najem-luksuznih-plovil

Najem katamaranov

Katamarani na Hrvaškem so posebna vrsta čolnov. Sestavljeni so iz dveh trupov kar omogoča večjo stabilnost in prostornost. Zagotavljajo odličen občutek jadranja ter nudijo veliko udobja.

Več o katamaranih na hrvaškem
Pošlji povpraševanje
Iskalnik katamaranov
Last Minute katamarani na Hrvaškem
Predstavitev katamaranov na Hrvaškem

Jadrnice

ugoden-najem-jadrnic-na-hrvaskem-najem-katamaranov-najem-luksuznih-plovil-najem-motornih-colnov-jpg-1

Najem jadrnic

Jadrnico ponavadi najamejo bolj izkušeni jadralci oziroma tisti ki si želijo več adrenalina. So izbira tistih, ki iščejo bolj aktivne počitnice, in jim je jadralski občutek pomembnejši od udobja.

Več o najemu jadrnice
Pošlji povpraševanje
Iskalnik jadrnic
Last Minute jadrnice na Hrvaškem
Predstavitev jadrnic na Hrvaškem

Motorna plovila

ugoden-najem-motornih-colnov-na-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-guletov-najem-luksuznih-plovil

Najem motornih plovil

Motorni čolni na Hrvaškem iz naše ponudbe so hitri, udobni in ne zahtevajo veliko izkušenj. Če si želite v krajšem času ogledati več destinacij je to prava izbira za vas.

Več o motornih plovilih
Pošlji povpraševanje
Iskalnik motornih plovil
Last Minute motornih plovil
Predstavitev motornih plovil

Luksuzna plovila

ugoden-najem-luksuznih-plovil-na-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov

Najem luksuznih plovil

Luksuzna plovila na Hrvaškem vam nudijo največ udobja izmed vseh tipov plovil. Najamete jih lahko vedno le s celotno posadko ki poskrbi da vam pričara ene izmed nepozabnih počitnic.

Več o luksuznih plovilih
Pošlji povpraševanje
Iskalnik luksuznih plovil
Last Minute luksuznih plovil
Predstavitev luksuznih plovil

Guleti

ugoden-najem-guletov-na-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov

Najem Guletov na Hrvaškem

Guleti na Hrvaškem so posebna kategorija motornih jadrnic. Te vrste čolnov so zgrajene kot tradicionalne turške trgovske ladje, ki se razlikujejo po velikosti od 14 do 35metrov (do 20 ležišč) in so zelo priljubljeni med turistih.

Več o guletih
Pošlji povpraševanje
Iskalnik guletov
Last Minute guleti na Hrvaškem
Predstavitev guletov na Hrvaškem

Obstajata dva pojma, ki se uporabljata; čolni in jahte. Izraz čoln pomeni manjšo plovilo in tudi manjše razkošje in so zato cenejša. Te ponavadi najamejo stranke z licencami, saj so preprosta in enostavna za navigacijo. Vendar pa je še vedno mogoče najeti skiperja in ostalo posadko.

Vsa plovila ki nudijo več razkošja imenujemo luksuzne jahte. Že njihovo ime pomeni prestiž in elegantno navigacijo. Običajno v ceno najema že vključujejo skiperja in posadko. Kljub temu pa obstaja na voljo nekaj plovil za najem brez posadke ali skiperja, vendar te so med manjšimi te vrste.

Poleg tega lahko čolne/jahte razdelimo na motorne čolne, jadrnice, katamarane, gulete in luksuzne jahte.

Izbira čolna je odvisna od več dejavnikov. Število potnikov je med pomembnejšimi, ker bo to vplivalo na nadaljnejše postopke. Upoštevati je treba da lahko vse kabine sprejmejo dva potnika. Od vas je odvisno ali želite imeti zakonske postelje, deljene postelje ali pograde. Nekatere kabine, običajno dvoposteljne, zagotavljajo tretjo dodatno ležišče.

Eden od ključnih dejavnikov jpri najemu je koliko ste pripravljeni plačati za najem.  Najem jadrnic je nasplošno bolj ugoden, medtem ko motorni čolni zahtevajo že več stroškov. Vendar so to popolnoma različni vrste plovil zato so tudi razlike v ceni.

Izkušenost in sposobnost za plovbo bo vplivala na vašo izbiro. Bolj izkušeni ste, lažje boste izbrali. Oprema plovila vpliva na ceno in kakovost storitev. Nekatero opremo se lahko doda po želji, za njo pa je potrebno dodatno plačati.

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil

Poišči svoj čoln online

Poiščite svoj čoln na Hrvaškem v našem online sistemu. Razpoložljivost čolnov v realnem času s slikami, podatki, cenami in popusti. Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti in luksuzne jahte na voljo za najem na Hrvaškem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.

Last minute najem čolnov na Hrvaškem

Poiščite svoj last minute čoln na Hrvaškem . Ekskluzivne ponudbe z najboljšimi cenami za katamarane, jadrnice, motorne čolne, gulete in luksuzne jahte za najem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.