Skiper

/Skiper
Skiper 2017-02-06T14:57:51+00:00

Skiper

Skiper je odgovoren za plovbo plovila

Skiper je odgovoren za plovbo plovila, vendar če ni drugih članov posadke na krovu, prevzame tudi druga dela kot so vzdrževanje plovila, manjša popravila med plovbo ter skrb za dokumentacijo v marinah.

Zadolžen je za vožnjo plovila ter poskrb za vašo varnost.

Pogosto čisti čoln in skrbi da se zagotovi pravilno delovanje plovila, čeprav to ni njegova primarna naloga. Splošna varnost in prijetno jadranje je odvisno od dobre organizacije, razdelitev nalog in doberega odnosa me gosti ter gosti in skiperjem. Ker boste preživeli vsaj en teden skupaj na morju, pa je pomembno, da pride do sklepanja kompromisov in medsebojnega spoštovanja.
Večina naših gostov naslednjo leto izrazi željo, če bi lahko najeli istega skiperja, saj so v enem tednu postali zelo dober team.

Ko najemate skiperja ne pozabite, da morate eno kabino imeti za njega ter morate poskrbeti za hrano in pijačo. Skiper preživi veliko časa na krovu in vedno ima polne roke dela tako, da nima veliko časa za kuhanje, zato je treba poskrbeti tudi zato – ne glede nato ali jeste na krovu ali v restavraciji.

V ekipi GremoJadrat.com imamo skiperje, ki imajo veliko jadralskih izkušenj. Vsi redno obiskujejo regate, kjer dopolnjujeo svoje jadralsko znanje in pridobivajo jadralske izkušnje. Vsi so prejadrali že celotno Hrvaški obalo, tako da vam lahko pomagajo pri izbiri destinacij na vašem jadralskem oddihu. Tistu ki si želijo bolj umirjenih počitnic vas bodo zapeljali v najbolj skrite in mirne kotičke Jadranskega morja, kjer ni sezonske gneče in se boste tako lahko naužili miru. Za tiste bolj željne zabave, pa vas naši izkušeni skiperji zapeljejo do najbolj obiskanih in popularnih destinacij.

V primeru, da si tudi sami na jadralskih počitnicah želite pridobiti jadralske izkušnje, je to pravi trenutek da vas o njih poučijo naši skiperji. Naučili vas bodo lahko vse osnove navtike in morda navdušili da si tudi sami pridobite licenco za skiperja.

Prednosti najema plovila s skiperjem:

-nase bo prevzel celotno organizacijo plovbe, tako nimate nobenih težav z  birokratsko papirologijo ob prevzemu in najemu jadrnice,

-skiper bo v marini poskrbel za prevzem jadrnice ter skrbel za vaše maksimalno ugodje pred plovbo in varnost med samim jadranjem,

-skiper vam bo svetoval pri izbiri optimalne plovne poti, ki bo ustrezala vam in vašim prijateljem. Vse kar dejansko potrebujete je, da preprosto uživate v svojem dopustu,

-med plovbo boste z našimi skiperji odkrivali najlepše kotičke Jadrana, čudovite zalivčke, lokalne znamenitosti in gastonomske užitke, ki jih drugače ne bi mogli izkusiti.

Pošlji povpraševanje