Najem motornih čolnov/jaht na Hrvaškem

/Najem motornih čolnov/jaht na Hrvaškem
Najem motornih čolnov/jaht na Hrvaškem 2017-02-06T14:38:52+00:00

Najem motornih čolnov na Hrvaškem

Za vse tiste, ki imajo radi hitrost, nudimo ugoden najem motornih čolnov

Imamo široko paleto motornih plovil za najem od 6 do 20 m. Na voljo so tako s skiperjem kot brez njega, odvisno od velikosti čolna in vaših želja. Jahte so razvrščene v kategorije gledena na njihovo dolžino.

Iz naše ponudbe želimo poudariti na naslednje znamke motornih čolonov: Jeanneau, Beneteau Monte Carlo, Maiora, Benetti, Ferretti, Elegance, Azimut, Fairline Targa, Fairline Squadron, Fairline Phantom, Searay, Princess, Pershing, Sealine, Bavaria, Beneteau Antares, Sunseeker Predator, Jeanneau Prestige, Gobbi, Bayliner, Maxum, Sessa Oyster, Adria in nekaj ostalih modelov.

Pošlji povpraševanje

Iskanje plovil – Online rezervacije

Najem motornih plovil na Hrvaškem

ugoden-najem-motornih-colnov-najem-jadrnic-na-hrvaskem-najem-katamaranov-najem-luksuznih-plovilMotorna plovila ki jim imamo v naši ponudbi so hitra, udobna in ne zahtevajo veliko navigacijskih izkušenj in sposobnosti. Če si želite dobre zabave in udobja na morju, je to prava izbira za vas.

Na hrvaškem je za motorna plovila značilna njihova hitrost, moč in udobje. Motorni čolni zagotavljajo udobje ter prostorne kabine. Na teh čudovitih plovilih, Hrvaške ne boste nikoli pozabili.

Motorni čolni so enostavni za uporabo, imajo odlično navigacijsko opremo, močni motor in stabilizator. Hitro boste dosegli željeno destinacijo ali zbežali pred slabim vremenom. Na Hrvašekm si z motornim čolnom v sedmih dneh lahko ogledate veliko več, kot z jadrnico. Ne smete pa pozabiti, da motorni čoln porabi veliko goriva. Zato je dobro imeti v mislih strošek goriva, ko boste izoblikovali svoj proračun, ki ga mislite zapraviti na motornem čolnu.

Motorna plovila na Hrvaškem lahko najamete sami (če imate izpit), s skiperjem ali pa s celotno posadko. Ponudba zajema tudi luksuzne motorne čolne, ki jih je možno najeti izključno s posadko. Ponudba motornih čolnov je dobra in se razteza čez cel Jadran.

Cena motornih čolnov je odvisna od velikosti čolna, število kabin in proizvajalca. Ko izbirate motorne čolne, je dobro da se zavedate, da motorni čolni porabijo veliko goriva. Po drugi strani pa motorni čolni vsebujejo veliko športnih možnosti, ki jih običajne jadernice ne. Na motornem čolnu boste imeli smuči, banane, supe in druge igrače za uživanje na morju. Ljubitelji hitrosti in udobja vedno znova in znova najemajo motorna plovila za uživanje na Hrvaškei obali.

Obstaja nekaj osnovih modelov motornih plovil- odprti čolni, čolni s streho, čolni z odprto streho. Ponujamo vam čez 400 različnih proizvajalcev motornih čolnov kot so Adria, Bayliner, Bavaria, Linssen, Elan, Fairline, Sealine, Sunseeker, Azimut, itd. Vse te vrste motornih čolnov so na Hrvaškem zelo priljubljene.

Več o motornih plovilih na Hrvaškem

ugoden-najem-motornih-colnov-najem-jadrnic-na-hrvaskem-najem-katamaranov-najem-luksuznih-plovil-1

Motorni čolni z dolžino čez 16 metrov potrebujejo vsaj skiperja, ki opravlja z jahto. Lahko pa imate tudi hosteso, ki vam bo na voljo za vso pomoč na plovilu. Večje jahte oz. mega jahte pa potrebujejo več posadke, ki skrbi za morebitne obveznosti. Ni važno ali se odločite samo za skiperja ali za celo posadko, vedno boste imeli ločene prostore od njih.

Motrni čolni so odlična izbira za podaljšan dopust. Večina teh čolnov zagotavlja udobje v dveh, treh, največ štirih sobah. Nekatere od teh jaht zahtevajo profesionalnega skiperja, čeprav še zmeraj lahko v naši bazi najdete tudi take čolne, ki tega ne potrebujejo. Cena takih plovil se giblje od 7.000 do 17.000 EUR. To je orientacijska cena za teden, ko je na Hrvašekm turistična sezona.

Motorni čolni imajo lahko tudi dve do tri sobe. Taka plovila ne potrebujejo profesionalnega skiperja, in ga lahko z ustreznim znanjem in izpitom upravljate tudi sami. So odlična izbira za podaljšana križarjenja, saj zagotavljajo prostornost in udobje za vsaj šest ljudi. Cena med turstično sezono se giblje od 4.000 do 10.00 EUR za cel teden.

Motorni čolni z dolžino do 12 metrov so kot nalašč za kratka križarjenja in rekreativne dejavnosti. Te čolni imajo dve, včasih tudi tri kabine, kar je dovolj za šest oseb; včasih malo manjše kabine, a še zmeraj udobne. Čeprav niso najbolj primerne za daljše počitnice, je še zmeraj možno na njih tudi prenočiti. Povprečna cena je v razponu od 2.5000 do 7.000 EUR v turistični sezoni.

Vsi motorni čolni z manj kot 10 metri dolžine so na voljo brez skiperja. Ti čolni so zelo dobri za kratke pobege iz pristanišč do otokov, in tudi za različne vodne športne aktivnosti. Zagotavljajo namestitev v eni do dveh kabinah, kar zadošča za do štiri potnike. Povprečna cena je v razponu od 1.400 do 3.500 EUR, za en teden v turistični sezoni.

Zakaj najeti motorno plovilo na Hrvaškem?

ugoden-najem-motornih-colnov-najem-jadrnic-na-hrvaskem-najem-katamaranov-najem-luksuznih-plovilNajem motornega čolna je zelo velik užitek. Motoren čoln je prava izbira za ljudi, ki si želijo hitrost in so navdušeni nad adrenalinsko vožnjo. Nudijo razkošje in udobje, ter veliko več prostora pod krovom.

Motorni čolni in jahte so močnejši, zato so vodni športi pravi zanj. Vsa motorna plovila so opremljena z najnovejšo navigacijsko opremo. Sobe so prostorne, velike, dobro opremljene kuhinje in kopalnice, prostorne palube…to so glavne značilnosti ki krojijo našo ponudbo motornih čolnov.
Za razliko od jadrnice, za motorne čolne ne potrebujete toliko znanja ali več sposobnih ljudi, saj je bolj enostavna za upravljanje.

Zaradi plitkega dna, vam omogoča prihod do otočkov, znamenitosti, ki z jadrnico niso mogoča. Motorni čolni imajo tudi prednost svoje hitrosti, ki vam omogoča, da v krajšem času vidite in doživite več.

Prednosti motornih čolnov

Prednost najema motornih čolnov:

  • Hitrost (z motornim čolnom boste lahko več videli, še posebej na Hrvaškem kjer so otoki zelo blizu skupaj).
  • Več zasebnosti v vseh sobah.
  • Ne potrebuješ znanja za jadranje.
  • Možni so postanki v majhnih simpatičnih zalivih in v manjših morskih mestecih.

Slabosti najema motornega čolna:

  • Cena najema
  • Poraba in stroški goriva

ugoden-najem-motornih-colnov-najem-jadrnic-na-hrvaskem-najem-katamaranov-najem-luksuznih-plovil-4Motorni čoln na Hrvaškem je mogoče najeti kot zakupnik, s skiperjem ali pa s celotno posadko. Ponudba vključuje tudi luksuzne motorne čolne, ki se jih lahko najame le s posadko. Ponudba motornih čolnov je velika vzdolž celega Jadrana.

Cena motornega čolna je odvisna od velikosti čolna, število kabin in seveda tudi od proizvajalca samega. Zato dobro poglejte, saj so cene zares različne. Dobro pa je, da veste, da boste morali velik del proračuna nameniti za gorivo. A čolni res nudijo veliko prostora za zabavo, opremo za vodne aktivnosti itd. Za ljubitelje hitrosti in udobja so motorni čolni prava izbira.

Obstaja nekaj osnovnih modelov motornih plovil- odprti čolni, čolni s streho, čolni z odprto streho. Ponujamo vam čez 400 različnih proizvajalcev motornih čolnov kot so Adria, Bayliner, Bavaria, Linssen, Elan, Fairline, Sealine, Sunseeker, Azimut, itd. Vse te vrste motornih čolnov so na Hrvaškem zelo priljubljene.

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil

Poišči svoj čoln online

Poiščite svoj čoln na Hrvaškem v našem online sistemu. Razpoložljivost čolnov v realnem času s slikami, podatki, cenami in popusti. Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti in luksuzne jahte na voljo za najem na Hrvaškem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.

Last minute najem čolnov na Hrvaškem

Poiščite svoj last minute čoln na Hrvaškem . Ekskluzivne ponudbe z najboljšimi cenami za katamarane, jadrnice, motorne čolne, gulete in luksuzne jahte za najem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.