Najem luksuznih plovil

/Najem luksuznih plovil
Najem luksuznih plovil 2017-02-06T14:38:19+00:00

Najem luksuznih plovil na Hrvaškem

Hrvaška je postala zelo atraktivna destinacija za luksuzna plovila na Sredozemlju

Hrvaška je postala zelo atraktivna destinacija za luksuzne jahte na Mediteranu – z starimogrškimi rimskimi ruševinami, sredneveškimi mesti, impresivno pokrajno, sredozemsko hrano in vinom.

Za najem vam ponujamo veliko izbiro luksuznih plovil kot so:  Jeanneau, Maiora, Benetti, Ferretti, Elegance, Azimut, Fairline, Princess, Pershing, Sunseeker.  Vsi omenjeni modeli so  izbira za luksuzno križarjenje po Hrvaškem Jadranu. Prebrskajte našo ponudbo luksuznih jaht, ki so na voljo s polno posadko in nas kontaktirajte za več informacij.

Pošlji povpraševanje

Iskanje plovil – Online rezervacije

Kaj so luksuzna plovila

ugoden-najem-luksuznih-plovil-najem-jadrnice-na-hrvaskem-najem-katamaranov-najem-motornih-colnovIzraz luksuzna plovila se nanaša na drago plovilo z svojo profesionalno posadko. Te luksuzne jahte so lahko motorne ali pa luksuzne  jadrnice. Obe vrsti sta zgrajeni z najvišjimi standardi so vzdrževane in urejene do popolnosti.

Jahte so plovila večja od 12 metrov. Velike zasebne jahte daljše od 23 metrov, so opredeljene kot mega jahte. Jahte dolžine 23 metrov in več, zahtevajo strokovno, visoko usposobljeno in izkušeno ekipo. Večje jahte se štejejo kot super jahte ki imajo od štiri do pet kabin in sprejmejo do 12 gostov, nekatere celo več.

Spodnja jahta na sliki ima kabine za goste in ločene kabine za posadko. Na nekaterih jahtah obstaja več vrst članov posadke da laho strežejo gostom na različnih področjih. Glavna paluba je zaščitena in vodi do salona, tam so jedilnica in kuhinja. Zgornja paluba je pogosto namenjena kot dodatna jedilnica, salon, bar kapitanova kabina ter z prehodom do jacuzzija na strehi. Jahte so opremljene z visoko tehnološko opremo,  imajo tudi manjši čoln za dnevne izlete, potaplaško opremo, jat-ski itd. Stopnja razkošja se odraža v ceni.

najem-luksuznih-plovil-najem-jadrnic-najem-katamaranov-ugoden-najem-plovil-na-hrvaskem-najem-motornih-colnov-1Navtični turizem je postal bolj priljubljen v zadnijh nekaj letih in povpraševanje se je znatno povečalo. Začetek 20.stoletja je zaznamoval popularizacija velikih zasebnih jaht, ki se uporablajo za užitek. Po letu 1990 označujejo za leto revolucije v gradnji jaht. Luksuzne jahte se niso samo povečale v številu, ampak tudi v velikosti in luksuzu. Večina jih je bila zgrajenih z štirim platformnim krovom za pristajanje helikopterja. Te jahte imajo več VIP apartmajov, savno, igralnico, kino itd. Luksuzne jahte zagotavlajo eleganco in stil. To je vaš zasebni luksuzni resort.

Prednosti luksuznih jaht

Prednosti pri najemu luksuznih jaht:

  • Hitrost (hitro se lahko premaknete iz ene destinacije na drugo).
  • Več zasebnosti in prostornosti v vsaki sobi.
  • Ne zahteva jadralnega znanja.
  • Običajno je na ladji posadka, tako da nimate nobenih skrbi in imate sproščene počitnice, saj je poskrbljeno prav za vse.
  • V plitvo morje se podate z motornim čolnom kjer lahko obiščete vsak zaliv ali mesto.

Slabosti pri najemu luksuzne jahte:

  • Cena najema
  • Stroški goriva

najem-luksuznih-plovil-najem-jadrnic-najem-katamaranov-ugoden-najem-plovil-na-hrvaskem-najem-motornih-colnov-2GremoJadrat.com ponuja VIP najem čolnov na Hrvaškem. Nudimo prvovrstne storitve od začetka vaših počitnic pa do vašega zadnjega izstopa iz jahte. Naše jahte potujejo po Jadranskem morju in po celem Sredozemlju.

Luksuzne jahte se nahajajo v Splitu, Dubrovniku, Šibeniku in v Istri.

Hrvaška postaja vedno bolj priljubljena destinacija za zahtevne goste, ki želijo imeti luksuzna plovila, čisto morje, neokrnjeno okolje in nenaseljene otočke. Z več kot 1185 otoki in čermi vam Hrvaška obala pričara neprecenljive užitke.

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil

Poišči svoj čoln online

Poiščite svoj čoln na Hrvaškem v našem online sistemu. Razpoložljivost čolnov v realnem času s slikami, podatki, cenami in popusti. Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti in luksuzne jahte na voljo za najem na Hrvaškem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.

Last minute najem čolnov na Hrvaškem

Poiščite svoj last minute čoln na Hrvaškem . Ekskluzivne ponudbe z najboljšimi cenami za katamarane, jadrnice, motorne čolne, gulete in luksuzne jahte za najem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.