Najem jadrnice na Hrvaškem

/Najem jadrnice na Hrvaškem
Najem jadrnice na Hrvaškem 2017-02-06T14:36:50+00:00

Najem jadrnice na Hrvaškem

Širok izbor jadrnic za jadranje na Hrvaškem.

Tukaj boste našli različne modele jadrnic, od majhnih do luksuznih plovil, ki jih lahko najamete z posadko ali brez. Čolni so razvrščeni v kategorije glede na dolžino in vrste jadrnic: Jeanneau yachts, Hanse yachts, Beneteau Oceanis, Beneteau First, Jeanneau Sun Odyssey, Bavarska yachts, Elan, Dufour Gib’sea, Grand Soleil, Katamarani Lagoon, Nauticat, Oyster, Hunter, Občutek, X yachts, Comet, Salona, Vector, Etap, …

Najem jadrnice na Hrvaškem je za bolj izkušene jadralce. Je izbira za tiste, ki iščejo bolj aktivne počitnice na morju in ki menijo, da je občutek, ko pluješ po morju pomembnejši od udobja.

Naše jadrnice lahko najamete na Hrvaškem z našim skiperjem, lahko pa tudi kot najemnik (brez našega skiperja). Poiščite svojo jadrnico v floti. Flota jadrnic se nahaja vzdolž celotne Hrvaške obale.

Pošlji povpraševanje

Iskanje plovil – Online rezervacije

Jadrnice na Hrvaškem

ugoden-najem-jadrnic-gremojadrat-com-najem-katamaranov-najem-plovil-najem-motornih-colnov-luksuznih-plovil-1Jadranje na Hrvaškem je še vedno eden najbolj iskanih načinov, kako preživeti aktivne počitnice. Križarjenje po Jadranu in Sredozemlju je nepozabno doživetje za vse tiste, ki ljubijo morje in jadranje po hrvaški obali. V naši floti obstaja veliko različnih modelov plovil  od malih jadrnic z enim ali dvema kabinama (večinoma za 2 do 4 goste), do večjih s pet ali celo šest kabinami (za 10 do 12 gostov). Opremljena so z vso potrebno opremo, ki je potrebna, da jadrate na odprtem morju in vam nudijo udobje in zasluženo sprostitev. Takšen najem plovila so bolj ekološko osveščen kot katere koli druge motorne jahte ali katamaranska križarjenje, saj porabijo manj goriva.

Jadrnico lahko najamete sami (brez skiperja) če imate veljavni izpit za čoln, VHF-radijsko postajo in potrebne navtične izkušnje. Tisti brez navtičnih izkušnj imajo možnost najema čolna s skiperjem, ki vas bo naučil osnov jadranja ter upravljanje plovila. Za tiste jadralce, ki želijo imeti razkošnejši  dopust in popolno sprostitev, brez obveznosti pa nudimo širok nabor jaht s posadko, ki v celoti poskrbi za udobje in želje gostov.

Jadrnice imajo prostoren kokpit in salon, vendar imajo manj udobja v kabinah. Oprema je prilagojena znanju in potrebam posadke. Skoraj vse jadrnice na Hrvaškem imajo standardno opremo za jadranje.. Poleg tega lahko najamete tudi dodatno opremo, kot so spinnaker, genaker, tekmovalna jadra, varnostne mreže, itd

Jadrnice so najbolj iskana vrsta čolnov za preživljanje počitnic na Hrvaškem.  So idealna izbira za romantične počitnice, družinske počitnice, jadranje s prijatelji, team buildinge in sploh preživetje počitnic na Hrvaškem.

V ponudbi je približno 2000 jadrnic. Lahko izbirate med ekonomskimi jadrnicami, prestižnimi jadrnicami, športnimi jahtami , jadrnicam za regato itd. Nekatere od najbolj zanimivih modelov za jadranje na Hrvaškem so Bavaria, Beneteau, Jeanneau, Elan, Dufour, Hanse, Salona, Grand Soleil.

Zakaj najeti jadrnico?

ugoden-najem-jadrnic-gremojadrat-com-najem-katamaranov-najem-plovil-najem-motornih-colnov-luksuznih-plovil-2

Jadranje je vabljiva dejavnost in je odlična izbira za prave jadralske navdušence in avanturiste. Nekoč znan kot edini način, da prečkamo morja in raziščeno neodkrite kotičke sveta, danes jadranje pomeni veliko več kot to. To ni le izziv ali rekreacija; to je način življenja za mnoge.

Obstaja veliko število jadrnic in različnih vrst modelov na trgu; čolni, sloops, katamarani, ketches, schooners. To je precej vabljiva dejavnost za vse, ki iščejo avanturo in zabavo je idealna rekreacija za skiperja, da vadi svojo sposobnost voditi jadrnico . Vse jadrnice plujejo na veter. Opremljene so tudi z motorjem na dizelski pogon za povečanje moči, ko veter ni tako močan.

Jadrnice so počasnejše kot motorni čolni, saj so so bolj ekonomične pri porabi goriva v primerjavi s porabo goriva motornih čolnov ali jaht. Uživate lahko mirno in dolgo križarjenje na želeno destinacijo, ali razburljivo dirko avantur. Za jadrnice potrebujete več izkušenj in znanja. Ti čolni so bolj priročni zaradi svojih ugodnih cen najema. Poleg tega najem jadrnic zagotavlja sprostitev in užitek na počitnicah.

Več o jadrnicah na Hrvaškem

ugoden-najem-jadrnic-gremojadrat-com-najem-katamaranov-najem-plovil-najem-motornih-colnov-luksuznih-plovil-3

Najamete lahko čolne s posadko – jadrnice s skiperjem – lastni najem – športne jadrnice – regatne jadrnice – katamarane – luksuzne jadranice – mega jahte. Znamke plovil na Hrvaškem so: Jeanneau Yachts, Hanse, Beneteau Oceanis, Beneteau First, Jeanneau Sun Odyssey, Bavaria cruiser, Elan Impression, Dufour Gib’sea, Grand Soleil, Nauticat, Oyster, Hunter, Feeling, X yachts, Comet, Salona, Vektor.

Če želite najeti jadrnico ali katamaran v Splitu raziščete območje otoka Hvar, Vis, Korčula in Brač, za območje Kornatov je priporočljivo, da se najeme jadrnico ali katamaran v območju Zadra. Pula pa je dobra izbira če želite raziskovati severni Jadran.

ugoden-najem-jadrnic-gremojadrat-com-najem-katamaranov-najem-plovil-najem-motornih-colnov-luksuznih-plovil-4Če želite, raziskati in jadrati v severni Dalmaciji, lahko najamete jadrnico v Zadaru, Biogradu ali Sukošanu. Mednarodno letališče v Zadru je le 15 minut vožnje. V severnem Jadranu in istrski obali priporočamo, da najamete jadrnico v Puli (mednarodno letališče).

Zaj jadranje ob dalmatinskih obalah ali istrskem polotoku s kvarnerskimi otoki, naši gostje ponavadi najemejo jadrnico ali katamaran za en teden. Če želite, da bi uživali in res odkrili vse pristnosti jadrana, vam priporočamo najem najmanj za 2 tedna.

Jadranje z družino in prijatelji iz najbolj znanih izhodiščnih marin in pristanišč na Hrvaškem: Pula, Rovinj, Umag, Vrsar, Otok Krk, Punat, otok Mali Lošinj, otok Cres, Zadar, Sukosan, Biograd, Murter, Šibenik, Primošten, Trogir, Seget, Kaštela, Rogač, Split, Baska Voda, Makarska, Dubrovnik.

Bodite pozorni na nekatere predlagane poti ob obali in hrvaških otokih. Tukaj si lahko ogledate naše predlagane poti. Poleg vsega tega nudimo počitnice na čudovitih motornih jedrnicah in križarjenjih na Jadranu. Pridružite se nam na 7-dnevnih ali 14-dnevnih jadralskih počitnicah na jadranski obali Hrvaške.

Uporabite first minute rezervacije in last minute popuste, da prihranite čas in denar. Izberite eno od jadrnic ali katamaran iz naše ponudbe in nas kontaktirajte preko e-pošte in poslali vam bomo za vas najboljšo ponudbo za najem izbranega plovila.

Za vaše sanjske počitnice, smo dobro seznanjeni z najboljšimi jadralnimi potmi, jadralno opremo in kompetentnimi partnerji, da bo vaše potovanje res nepozabna jadralna izkušnje.
ugoden-najem-jadrnic-gremojadrat-com-najem-katamaranov-najem-plovil-najem-motornih-colnov-luksuznih-plovil-5Z velikim in raznolikim portfeljem vrhunskih plovil, smo številka ena za izbiro nepozabnih zasebnih najemov plovil na hrvaškem jadranu. Ali iščete jadrnico za vaše potovanje, ki ustreza vaši družini ali prijateljem? Iščete luksuzne jahte s posadko ali potrebujete samo skiperja? Mi smo pravi naslov za vas.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagal najti popolno jadrnico ali katero drugo plovilo na Hrvaškem. Toda preden nas kontaktirate raje pobrskajte po našem seznamu jadrnic, ki so na voljo. Da bi našli plovilo lahko uporabite tudi iskalnik, s čimer prihranite čas.

Naš nabor luksuznih jaht na Hrvaškem v večini zajema popolnoma nove in luksuzno oprmljena plovila. Luksuzne jahte imajo najsodobnejšo tehnologijo in res veliko udobja. Prav tako so vse registrirane za plovbo na Hrvaškem po predpisih ministrstva za pomorstvo na Hrvaškem. To vključuje svetovno znane proizvajalce jaht, kot so Jeanneau, Beneteau, Dufour, Bavaria, Hanse. Pišite nam, imamo nekaj za vsakega in za vsak žep, če si želiš preživeti počitnice na Jadranu.

ugoden-najem-jadrnic-gremojadrat-com-najem-katamaranov-najem-plovil-najem-motornih-colnov-luksuznih-plovil-6

Vse potrebne informacije o plovilih dobite na našem online iskalniku; kot so tehnične specifikacije, cene najema in slike plovila znotraj in zunaj.

Jadrnice dolžine več 15 metrov, zagotavljajo odlične počitnice v velikem razkošju. Te jahte so idealne za daljše počitnice, saj zagotavljajo udobje in veliko prostora; večinoma 5 kabin, nekatere z 3 ali 4. Cena je od 3.400 do 39.000 evrov na teden.

Jadrnice s 4 kabinami, nekatere z 3 ali 5 kabinami, so v cenovnem razponu od 2.990 do 8.800 evrov na teden.

Jadrnice s 3 ali 4 kabinami so v cenovnem razponu 2.000 do 7.500 EUR na teden.

Jadrnice z 2 do 3 kabinami nekatere celo z 4 kabinami Nautitech 395 (10 + 1) so v cenovnem razponu od 1,550 do 5,250 EUR na teden.

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil

Poišči svoj čoln online

Poiščite svoj čoln na Hrvaškem v našem online sistemu. Razpoložljivost čolnov v realnem času s slikami, podatki, cenami in popusti. Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti in luksuzne jahte na voljo za najem na Hrvaškem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.

Last minute najem čolnov na Hrvaškem

Poiščite svoj last minute čoln na Hrvaškem . Ekskluzivne ponudbe z najboljšimi cenami za katamarane, jadrnice, motorne čolne, gulete in luksuzne jahte za najem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.