Najem guletov na Hrvaškem

/Najem guletov na Hrvaškem
Najem guletov na Hrvaškem 2017-02-06T14:33:39+00:00

Najem guletov na Hrvaškem

Najem guletov ali motornega plovila, vam daje popolno doživetje na Jadranu

Najem guleta ali motornega plovila za križarjenje vam daje popolno doživetje na Jadranu – tako imenovani island hopping, ki je zelo privlačen način za križarjenje na Hrvaškem, je odličen način za obisk številnih mest in spoznavanje novih ljudi. Prav tako, vam ni treba skrbeti za nič – posadka skrbi za vse, kar je na in okoli plovila (takse, gorivo, licence); vaša naloga je da, se sprostite in uživate.

Pošlji povpraševanje | Iskanje plovil – Online rezervacije

Kaj so Guleti?

najem-guletov-na-hrvaskem-najem-plovil-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-luksuznih-plovil-najem-motornih-colnov

Gulet je tradicionalna lesena jadrnica posebej izdelana in opremljena za udobno križarjenje. Ima dve možnosti; tiho jadranje, ko le to veter dopušča, ali pa z pomočjo motorja. Nudijo vrhunsko namestitev v zelo udobnih klimatiziranih kabinah (z zakonsko in dvema ločenima posteljama), ki vključuje WC s tušem in dovolj prostora za shranjevanje lastnih stvari, velik salon z barom, veliko prostora na krovu za sončenje (sončenje na premcu na udobnih blazinah) in zunanjo jedilnico ter dnevnim prostorom v krmi.

Na guletu je izkušena posadka, od kapitana do mornarja ter kuhar. Vsi so zelo profesionalni in diskretni in vam bodo po svojih najboljših močeh zagotovili nepozabno izkušnjo na vašem križarjenju.

Najem guleta na Hrvaškem

najem-guletov-na-hrvaskem-najem-plovil-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-luksuznih-plovil-najem-motornih-colnov-1Zakaj je križarjenje z guletom drugačno od ostalih križarjenj? Dejstvo je da so namestitve res udobne. Omogočijo vam zasebnost in možnost da si ustvarite križarjenje po vaših željah. Guleti se razlikujejo na več načinov: velikost čolna, kakovost čolna, storitev posadke in ceni. Nekateri guleti zagotavljajo bolj udobno namestitev (večje in luksuzne kabine, salon ter vsaj eno predsedniško kabino). Nekateri guleti imajo manjše kabine, ampak vse z lastnim WC-jem in klimatsko napravo. Vključujejo veliko dodatne opreme za vodne športe, kot so: smučanje na vodi, jet ski, banane, kanuji itd. Nekateri guleti imajo več prostora na krovu z večjimi jedilnimi mizami, več ležalk za sonjčenje itd.. Medtem ko so drugi manjši vendar še vedno zagotavljajo dovolj prostora za prijetno križarjenje.

Obstajajo guleti z 3 do 8 kabinami, ki nudijo namestitev do 16 oseb.

Naša strokovna ekipa vam bo pomagala pri izbiri guleta, ki najbolj ustreza vsem vašim potrebam, odvisno je od števila gostov ter vaših želja.

Kaj pravite na križarjenje okoli otokov dalmatinske obale, v lepih tradicionalno zgrajenih lesenih čolnih guletih? Imate svojega kapitana ki poskrbi za plovbo čolna in posadko ki poskrbi za vas, kuharja ki  vam pripravi najboljše dalmatinske jedi, ter veliko različnih dejavnosti na krovu kot so ribolov, smučanje na vodi, potaplanje in še veliko več…

Večino naših guletov lahko najamete s posadko, ki bo dobro skrbela za vas. Vseeno pa je nekaj guletov tudi takih, kjer lahko najamete le sobo. Ta potovanja so v naprej načrtovana.

najem-guletov-na-hrvaskem-najem-plovil-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-luksuznih-plovil-najem-motornih-colnov-2Križarjenje na guletu začnete z pijačo za dobrodošlico (welcome drink). Nazdravite s kapitanom in  posadko, ki  vam bodo nato razkazali  čoln da se boste lahko prijetno namestili. Ko boste pripravljeni boste dvignili sidro in odpluli v enega izmed mnogih lepih zalivov na dalmatinski obali. Imamo pripravljenih kar nekaj načrtovanih poti. Če pa imate posebne želje, lahko pot sestavite tudi sami.

Vzdolž Hrvaške obale je posejanih več kot 1000 otokov in čeri kar ne bi smelo delati težav za raziskovanje plaž in zalivov. Tako na otokih kot na celini obstajajo številna stara mestna jedra ter obzidja: Hvar, Korčula Brač, Split, Mljet. Nikakor ne smemo pozabiti na Dubrovnik ki je pod UNESCO-vo zaščito. Dovolj časa boste tudi imeli da si boste lahko ogledali vse znamenitosti, ki vas zanimajo.

Dan začnete z zajtrkom s toplimi in hladnimi bifejem skupaj s kapitanom in posadko. Medtem ko okušate hrano se lahko pozanimate o vašem dnevu kaj vse boste videli in doživeli. Prigrizke, koktajle, brezalkoholne pijače, kavo in čaj strežejo ves dan. Sprostite se kakor koli si želite. Sončenje na palubi, plavanje v prelepem zalivu, lovljenje rib in še veliko drugih dejavnosti.

Opoldne in zvečer kuhar za vas pripravi najboljše dalmatinske jedi. Okusili boste najbolše ribje jedi, meso na žaru ter svežo zelenjavo. Večini gostov bo to dalo vsaj kakšen kilogram več ob koncu njihovega bivanja. Kaj pa jadranje? Tudi brez tega vas čez dan ne bodo prikrajšali!

najem-guletov-na-hrvaskem-najem-plovil-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-luksuznih-plovil-najem-motornih-colnov-3To so sanjske počitnice. Stran od gneče in hrupa, kjer so vaše destinacije otoki ki so majhni in veliki, mirni in živahni. Vsak otok ima svoj ambijent, kulturo in kulinariko kar je idealeno za vse starosti. To in še več vam lahko ponudi jadranje z guletom.

Hrvaško morje ni dolgočasno. Široka izbira športnih dejavnosti, neokrnjene plaže in še mnogo drugih dejavnosti. Ne pozabimo na zgodovino, ki jo je v izobilju,  gradovi, cerkve, spomeniki, srednjeveška mesta – za obisk dalmatinskega morja in narave si morate saj enkrat v življenju vzeti čas.

Guleti na Hrvaškem zagotavljajo edinstveno križarjenje in lagoden način za raziskovanje Jadrana. Pri najemu vseh naših guletu vam pripada zraven tudi posadka kapitan, kuhar in dodatna posadka na večjih guletih. Iz strani članov posadke, boste uživali neprimerljivo raven storitev. Uživajte razkošje na krovu odprte jedilnice, hrvaške kuhinje, vrhunskih vin, brezalkoholnih ter žganih pijač. Guleti sprejmejo od 6 do 16 gostov. Gulet je odvisen od velikosti skupine in vaših želja. Pred načrtovanjem najema nam pošljite vaše želje da bomo s tem seznanili posadko in vam z tem naredili vaš oddih še lepši in po vaših željah.

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil

Poišči svoj čoln online

Poiščite svoj čoln na Hrvaškem v našem online sistemu. Razpoložljivost čolnov v realnem času s slikami, podatki, cenami in popusti. Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti in luksuzne jahte na voljo za najem na Hrvaškem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.

Last minute najem čolnov na Hrvaškem

Poiščite svoj last minute čoln na Hrvaškem . Ekskluzivne ponudbe z najboljšimi cenami za katamarane, jadrnice, motorne čolne, gulete in luksuzne jahte za najem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.