Kuhar

/Kuhar
Kuhar 2017-02-06T14:29:14+00:00

Kuhar

Njegova dolžnost je pripraviti najokusnejše obroke

Pošlji povpraševanje | Online Rezervacije

Kuhar je član posadke na večjih jahtah in je povsem jasno, kaj je njegovo delo. Pripravlja obroke in skrbi za hrano in pijačo.

Kuhar pripravlja jedi po vaših željah (če lahko dobi vse potrebne sestavine), vendar vam lahko postreže jedi po svoji izbiri. Lahko se dogovorite o vsem, gostje pa se zelo redko (če sploh kdaj) pritožujejo nad hrano. Odgovoren je za zagotavljanje zadostne količine hrane na plovilu, zato poskrbite, da mu poveste vse kar želite imeti na krovu. Zelo vrjetno je, da bo kakšne stvari zmanjkalo, zato vas prosimo da pokažite razumevanje, še posebej, če ste na morju odtujeni daleč od trgovin.

Dober kuhar je pomemben del posadke. Okusen obrok je pomemben, da se vsi počutijo bolje, tudi zabava je boljša z polnim želodcem. Vsi kuharji, ki delajo na jahtah, so šolani kuharji, ki so zelo dobri na svojem delovnem mestu. Tudi če niste odprti za nove ideje ne oklevajte,  poskusite nekaj naših tradicionalnih jedi –  prepričani smo, da ne boste razočarani.  V primeru, da ste na katero živilo alergični, se vedno lahko obrnete na kuharja in bo z veseljem obrok prilagodil vašim željam in potrebam.

Preskrba s hrano

Večina gostov, ki najame velike jahte želi najeti tudi kuharja . So pa nekateri, ki želijo sami kuhati in si vso zalogo s hrano in pijačo priskrbijo sami. Gostje, ki najamejo kuharja, morajo vedno povedati kakšne so njihove želje glede hrane in pijače, da se potem nakup prilagodi. Lahko pa se tudi pridružite kuharju pri nakupovanju špecerije, vendar o tem ne pozabite prej obvestiti agencije, kjer ste najeli plovilo, da lahko oni sporočijo vašo željo posadki.

Ne pozabite, da hrane in pijače na ladji niso vključene v osnovno ceno. Ob koncu svojih počitnic vam bo posadka izdala račun, ki ga plačate neposredno njim. Seveda, obstaja opcija All-inclusive, ko plačate določen znesek vnaprej in vsa hrana in pijača na krovu je vključena v ceno.

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil

Poišči svoj čoln online

Poiščite svoj čoln na Hrvaškem v našem online sistemu. Razpoložljivost čolnov v realnem času s slikami, podatki, cenami in popusti. Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti in luksuzne jahte na voljo za najem na Hrvaškem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.

Last minute najem čolnov na Hrvaškem

Poiščite svoj last minute čoln na Hrvaškem . Ekskluzivne ponudbe z najboljšimi cenami za katamarane, jadrnice, motorne čolne, gulete in luksuzne jahte za najem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.