Kapitan

/Kapitan
Kapitan 2017-02-06T14:32:01+00:00

Kapitan

Vedno morate ubogati kapitana. 😉

Kapitan je najvišje uvrščeni častnik na krovu. Ker obstajajo različne kategorije plovil, tako  obstajajo različne kategorije kapitanov, ampak ena stvar se nikoli ne spremeni – kapitan je najvišji poveljnik posadke. Če ste najeli čoln s posadko vedno imejte v mislih, da je kapitanova beseda zadnja v vseh zadevah ladje.

Njegova naloga je, da vozi plovilo, skrbi za potrebne papirje in poskrbi, da stvari na krovu tečejo gladko. V primeru poslabšanega vremena ali katere koli druge nevarnosti, morate vedno, brez vprašanja, ubogati kapitana.

Vse naloge na krovu se razdeli med posadko, toda kapitan nikoli ne dela ročnih del (čiščenje, popravila …). On krmari plovilo in svetuje na poti. Na njega pa se lahko obrnete tudi v primeru kakršnihkoli vprašanj.

Kapitan mora imeti ustrezno dovoljenje, odvisno od vrste in velikosti plovila in plovnega območja, kakor tudi spričevalo častnika, ki ga pridobi s pomočjo strokovnega izobraževanja.

Pošlji povpraševanje | Iskanje plovil – Online rezervacije

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil

Poišči svoj čoln online

Poiščite svoj čoln na Hrvaškem v našem online sistemu. Razpoložljivost čolnov v realnem času s slikami, podatki, cenami in popusti. Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti in luksuzne jahte na voljo za najem na Hrvaškem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.

Last minute najem čolnov na Hrvaškem

Poiščite svoj last minute čoln na Hrvaškem . Ekskluzivne ponudbe z najboljšimi cenami za katamarane, jadrnice, motorne čolne, gulete in luksuzne jahte za najem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.