Iskanje plovil – Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti

/Iskanje plovil – Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti
Iskanje plovil – Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti 2017-02-06T14:24:17+00:00

Iskanje plovil – Online rezervacija

Iskalnik za najem prostih jadrnic, motornih čolnov, katamaranov, guletov ter luksuznih jaht. Razpoložljivost plovil v relanem času. Preveri in rezerviraj.

Nudimo vam popust v višini 3,5% za neposredno rezervacijo plovila preko našega on-line sistema. Direktni izbor On-line sistem pomeni, da ste plovilo izbrali na spletu sami brez pomoči naše ekipe. Na ta način želimo naše stranke navaditi na uporabo hitre rezervacije preko naših spletnih portalov.

V primeru, da vseeno želite strokovno pomoč naše ekipe, vam bomo z veseljem pomagali. Skupaj bomo izdelali ponudbo, ki bo najbolje ustrezala vam, tako po ceni kot kakovosti.
V naši spletni bazi podatkov imamo več kot 12.000 plovil, ki so na voljo za sanjske počitnice na Hrvaški obali.

Pri nas lahko najamete jadrnice vseh tipov in velikosti. Če želite več udobja in prostornosti lahko izbirate med katamarani. Ponujamo vam tudi starodavno plovbo na velikih lesenih čolnih, ki se jim reče gulet. Priporočljivi so za večje skupine, ki si želijo na svojem dopustu doživeti še dodatne avanture (plovba s čisto pravim kapitanom ter posadko, s seboj peljete kolesa, kjer lahko potem kolesarite po otokih, priredijo vam tudi zabavo po vaši želji – odvisno od vaših želja pri rezervaciji). Če pa si želite doživeti nekoliko bolj moderno izkušnjo vam priporočamo, da izbirate med luksuznimi motornimi čolni.

Ne zapravljajte časa – poiščite vašo popolno jahto na Hrvaškem in nam pošljite povpraševanje za najem. Vaše popolno jadranje je le korak stran!

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil