Navdušite se za najem jadrnice, katamarana, motornega čolna…

/Navdušite se za najem jadrnice, katamarana, motornega čolna…
Navdušite se za najem jadrnice, katamarana, motornega čolna… 2017-02-06T14:40:54+00:00
JADRANJE NA HRVAŠKEM

Najboljše pustolovščine na morju

Ne glede na to, kako globoko v zaledju živimo, obstaja nekaj na morju, kar nas kliče k sebi. To je širina, globina in modrina. To je platno, avanture, ki jih ne moremo doživeti na kopnem.

Verjetno nimaš svoje jadrnice, zato čakajo da jih tvoj duh oddrine od odaljenih bregov obale. Ampak naredi nekaj novega, splezaj na krov in razišči Hrvaške otoke, z majhno skupino avanturističnih prijateljev in kapitanom, ki pozna vsak kotiček obale, skrite zalive, osamljene obalne vasi in nedotaknjene plaže, ki jih je tisoče let nazaj ustvarilo morje.

Ali ni že čas, da okusiš svobodo svojega duha?

Evropi najbolje varovana skrivnost. (Psst!)

Zaščitena pred celinskimi očim s strani Dinarskega gorovja, je razgibana obala z nedotaknjenimi plažami, zelenimi pobočji in z nekaj najbolj očarljivimi mesti, to je del Evrope (res nekaj posebnega). Naravna in bogata je Dalmatinska obala.

Pridi in odkrij še neraziskan raj, preden pride ta skrita beseda v svet.

Zakaj jadrati na Hrvaškem?

Še ne tako dolgo nazaj, bi ob omembi Hrvaške list ostal nepopisan. Danes, potovalne agencije in revije same vabijo na Hrvaško. Azurno modro morje in številni zalivi v dalmatinski obali so sanje večine jadralcev, medtem ko UNESCO Dubrovnik izreka romanco komurkoli. Najpomembneje pa je da je Hrvaška končno ušla okovom vojne in sedaj povspešeno obnavlja razdejanje, in potniki se hitro vračajo.

Aktivnosti med jadranjem na Hrvaškem

Obstaja veliko aktivnosti poleg jadranja, plavanja, potapljanja, vožnje s kajaki, vožnje s kolesom, vožnje z vodnim skuterjem, raziskovanje jam in pohodništvo.

UNESCO-Zgodovina

Raziskovanje zgodovinskih spomenikov Unescove svetovne dediščine, kot so Dubrovnik in Hvar. Dubrovnik je pomembno mediteransko pristanišče že stoletja slovi po svoji arhitekturi, gotskih, renesančnih in baročnin cerkvah.

jadranje-po-hrvaskem-najem-jadrnic-najem-katamaranov-najem-motornih-colnov-najem-luksuznih-plovil-najem-guletov-jadranje-gremo-jadrat-najem-plovil-jadranje-hrvaska-jadranje-na-hrvaskem-najem-plovil

Poišči svoj čoln online

Poiščite svoj čoln na Hrvaškem v našem online sistemu. Razpoložljivost čolnov v realnem času s slikami, podatki, cenami in popusti. Katamarani, jadrnice, motorni čolni, guleti in luksuzne jahte na voljo za najem na Hrvaškem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.

Last minute najem čolnov na Hrvaškem

Poiščite svoj last minute čoln na Hrvaškem . Ekskluzivne ponudbe z najboljšimi cenami za katamarane, jadrnice, motorne čolne, gulete in luksuzne jahte za najem iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Šibenika, Pule, Biograd na Moru, Kaštela, Murter, Seget, Trogir in vseh ostalih krajev.